Toyota kulcs nyomógomb

Toyota kulcs nyomógomb
  • Cikkszám: 11507
  • Elérhető: Raktáron
  • 990 Ft
+
-


Toyota gumi nyomógomb gombsor 2- és 3 gombos kulcsokhoz

Beszakadt, kiesett a gombja? A Toyota kulcsok egyik gyenge pontja a nyomógomb. Idővel, a sok használattól a műanyag gombok elgyengülnek, szélei letöredeznek és kihullanak a kulcsházból. 

De aggodalomra semmi ok, egy új gumi gombsor kulcsházba való behelyezésével könnyen orvosolhatjuk a problémát!

A kulcs nyomógomb gombsora alapvetően 3 gombos. Ha az Ön kulcsa 2 gombos, akkor annyi a teendője, hogy a harmadik, felesleges gombot levágja a vékony gumilapról.

A nyomógomb cseréhez csak egy megfelelő csavarhúzóra van szüksége. Csavarja ki a kulcs hátulján a csavart és pattintsa szét a kulcsházat. Távolítsa el az összes, esetleg még bent maradt gombot és letöredezett műanyag darabkákat. A kulcsházak többségében az idők folyamán por, piszok nedvesség halmozódhat fel. Ha ezeket tapasztalja, pici kefével, vattás pálcával távolítsa el. 

Ellenőrizze az elektronikán lévő kis mikrokapcsolók megfelelő működését is. Ha sokáig használta kulcsát kitört nyomógombokkal akkor előfordulhat, hogy a mikrokapcsolók is megsérültek. Ezek cserélhető alkatrészek melyek webáruházunkban is megrendelhetőek (A termékek között MK-01, MK-02 cikkszámon találja.) 

Fogja a kulcsa gomblyukas felét és belülről helyezze be a gumi gombsort. Ezután illessze össze a két kulcsház felet és helyezze vissza a kis csavart.

Ha már egyszer szétszerelte kulcsát, cseréljen benne gombelemet. Termékeink között megtalálja a kulcsának megfelelő márkás elemet.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Kapcsolodó termék(ek)