Citroen Berlingo, Xsara Picasso kulcsház

Citroen Berlingo, Xsara Picasso kulcsház
  • Gyártó: Citroen
  • Cikkszám: 10113
  • Elérhető: Raktáron
  • 2,790 Ft

Lehetséges választások

+
-


Citroen Berlingo, Xsara Picasso kulcsház

Az egyik legkönnyebben cserélhető kulcsház.


A Citroen kulcs hátuljában talál egy kis bemélyedést. Lapos csavarhúzó segítségével pattintsa szét a kulcsházat. A szétbontott kulcsban a képen is látható két elektronikai részt - elektronikát és immobilizer chipet - kell az új kulcsházba áttennie. Ellenőrizze az elektronikán a mikrokapcsolókat. Ha a kulcs műanyag gombjai régen beszakadtak előfordulhat, hogy ezek is sérültek. Szükség esetén a termékek között megtalálja a megfelelő mikrokapcsolót hozzá.

A kulcs tolla is cserélhető. Amint a fenti képeken is láthatja, egy kis műanyag bütyök található a kulcstoll végén amivel a kulcsházba illeszthető. Lapos fogó segítségével húzza ki az eredeti kulcsból a tollát, vigyázva, hogy a mintázata ne sérüljön (tekerjen rá valami puha anyagot pl.: rongydarabot).

Tegye az immo chipet és az elektronikát az új kulcsházba pattintsa össze, illessze helyére a kulcstollat. Próbálja ki a nyomógombokat és indítsa el autóját. 

Cseréljen kulcsában gombelemet is ha már egyszer szétszedte! A termékek között megtalálja a kulcsába való megfelelő márkás, hosszú élettartamú elemet.

Adjon extra védelmet Citroen kulcsának a termékek között található szilikon kulcstokkal. Egyszerűen csak húzza rá és már kész is! Megvédi kulcsát karcoktól, ütődésektől.
Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Kapcsolodó termék(ek)